Health Hub


På campus i Aalborg Øst finder du Health Hub. Det er et knudepunkt for alle studerende og medarbejdere ved AAU, der arbejder med sundhedsrelaterede problemstillinger, og som er interesserede i entreprenørskab og innovation.

AAU Health Hub samarbejder på tværs i det sundhedsfaglige innovationsmiljø og har stærke partnerskaber med blandt andre Idéklinikken, Health Hub - Founded by Spar Nord Fonden og Danish Life Science Cluster samt Region Nordjylland; herunder Platform for Sundhedsinnovation.

Health HUB AAU Innovation Award 2022

Health HUB AAU Innovation Award er en årlig innovationskonkurrence for alle aktive AAU-studerende med en innovativ idé relateret til sundhedssektoren. Finalen holdes den 9. juni 2022 på NOVI, Niels Jernes Vej 10, kl. 15.00 - 18.00  

Læs mere og tilmeld din ide her!

Styregruppen

Stygruppen for Health Hub AAU består af følgende medlemmer:

Man er velkommen til at kontakte styregruppens medlemmer direkte ved spørgmål og andet omkring hubben.

Snitflademodel for Health Hubs i Nordjylland

Lær mere om samspillet mellem Health Hub AAU og Health Hub - Founded by Spar Nord Fonden. Begge hubs arbejder med life science og velfærdsteknologi i Nordjylland og har et tæt samarbejde. 

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE MODELLEN I HØJ OPLØSNING

Praktisk infomation

KONTAKT: 

HEALTHHUB@ADM.AAU.DK

ADRESSE: 

Fredrik Bajers Vej 7E, rum 2.101, 9220 Aalborg Øst 

OFFICE HOURS: 

Tirsdag: 09:00 - 15:00 

Følg os på LinkedIn

Medlemsfordele ved Danish Life Science Cluster

Aalborg Universitet er medlem i den nationale klynge for life science og velfærdsteknologi Danish Life Science Cluster. Medlemskabet giver adgang til en række fordele eks. deltagelse i arrangementer, netværksgrupper og innovationsprojekter.

Se alle medlemsfordelene her.